För oss är det självklart att ta ansvar både lokalt och för framtida generationer. Därför visar vi omsorg genom aktivt samhällsengagemang både för människan och natur. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Rädda Östersjön – gåva till WWF
Skärgården är vårt hem. Därför har vi lagt full kraft på kretsloppsanpassade och energisnåla lösningar med miljön i fokus. Vi bidrar till att rädda Östersjön genom en gåva till WWF som bland annat arbetar för att skydda Östersjön från överfiske och stoppa övergödningen.
LÄS MER HÄR

ingarö ifStolt sponsor till Ingarö IF
För oss är det en självklarhet att ta ett aktivt ansvar lokalt. Därför stödjer vi Ingarö IF vars fortgående arbete med värdegrundsfrågor och policys har gett resultat i form av flera utmärkelser och nomineringar, t ex utsågs Ingarö IF 2014 till ”Årets barn- och ungdomsförening” av Stockholms Fotbollförbund och 2015 nominerades föreningen av Riksidrottsförbundet till ”Årets barn- och ungdomsförening”. En breddförening som erbjuder barn och ungdomar möjlighet att utöva idrott på Ingarö.
LÄS MER HÄR

Varmdo_Foretagargala_200

Näringslivsängel – engagemang för Värmdös näringsliv
För femte året anordnades Värmdö Företagardag/gala där Värmdös alla företag får möjlighet att mötas och göra affärer. Allt för att skapa förutsättningar för ett starkare lokalt näringsliv. Ett arrangemang av Värmdö Kommun i samarbete med Näringslivsorganisationerna.
Ecoboxcenter Stockholm & Skärgården har under flera år sponsrat Företagargalan, så att den gick från ide till verklighet – och är därmed en näringslivsängel på Värmdö!
LÄS MER HÄR