Om oss

Våra kunder är våra ambassadörer! En kund får aldrig vara missnöjd med det vi utför. Därför är vi måna om att hålla en tät kontakt med våra kunder och uppdragsgivare – oavsett vilka arbeten som ska genomföras.

Det började som en ”pojkdröm” att få gräva grävmaskin. När jag, Lars Rosander, var i 6-års åldern hade en granne till mig, en pojke i samma ålder, en sådan där spakgrävare i sin sandlåda. Tror nog att jag tjatade på mina föräldrar om att få en likadan, men det blev aldrig någon. Så jag byggde en själv! Några brädor, lite skruv, en kaffeburk till skopa och till sist en gammal cykelsadel att sitta på. Fungerade halvbra.

En dag uppfyllde jag min dröm om att få gräva grävmaskin – jag bytte yrkeskarriär och bransch och startade LAROS. Idag har vi redskap och maskiner från 2 – 12 ton. Alla vi som arbetar har de yrkesbevis som krävs. En garanti för dig som kund.

Det här står vi för

Kvalificerad personal, bra kvalitet och högsta möjliga servicenivå är företagets ledord. Det ger dig mest för pengarna och blir billigare i längden. Det innebär att vi omsorgsfullt handplockat de bästa produkterna som finns på marknaden. Dessutom samarbetar vi med partners med högsta kompetens och stort kunnande vad gäller installation och översyn. Allt för att du som kund ska få det absolut bästa resultat.
Vi är passionerade. Vi brinner för vårt arbete, vårt företag och våra kunder. Det tillsammans med glädjen över att få jobba i vår vackra skärgård smittar av sig på våra anställda och samarbetspartners. Ett helhjärtat och personligt engagemang som du som kund får stor nytta och glädje av!

Hur vi jobbar

Vi är lyhörda inför dina önskemål och behov. Vi tar fullt ansvar från projektets början till slut. Vi är med dig från planering till återställning och långt därtill. Det du köper av oss ska fungera dag in och dag ut, år efter år. Vi är måna om att du får den lösning du vill ha utan minsta bekymmer för dig som kund. Det kallar vi för fullservice.

Om ni funderar på att göra om er tomt så har vi lösningarna och expertisen. Vi har tillgång till både arborister och trädgårdsdesigners. Vi arbetar tätt ihop med andra entreprenörer som till exempel konstruktörer, bergsprängare, snickare och rörmokare.